Shake-urile cu proteine sau injecţiile cu steroizi sunt relicve ale secolului trecut! Geani M., celebru culturist din cartierul Berceni, susţine că a descoperit secretul pentru creşterea armonioasă a masei musculare: îşi umflă bicepşii cu bicarbonat de sodiu, ingredientul folosit de obicei pentru a face micii mai pufoşi.muschi_bicarbonat.jpg

"Recunosc că ideea mi-a venit la un grătar", spune Geani. "În fiecare dimineaţă mănânc nişte bicarbonat, îmi frământ bine muşchii şi stau la soare pe o tablă încinsă. Estimez că într-o lună de zile o să arăt ca Schwarzenegger în vremurile bune!"

"E adevărat că bicarbonatul la plic are un gust groaznic, de aceea îmi place să-l iau sub formă de mici", admite sportivul. "Probabil n-am frământat cum trebuie, că toţi muşchii mi s-au depus pe burtă până acum, dar am încredere că metoda va da rezultate până la urmă. Trebuie doar să cresc cantitatea de mici!"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 21.06.2019 10:18 Sport

National Cinematografic