Și mai odios. După imnul secuiesc, hocheiștii Naționalei au cântat reclama Jumbo

Jucătorii echipei naționale de hochei au jignit România din nou. După ce au cântat imnul secuiesc cu mâinile pe inimile lor mici și reci ca pusta din care au sosit acum 1000 de ani, jucătorii au făcut un gest și mai josnic: au cântat reclama Jumbo înaintea altui meci, sodomizând urechile spectatorilor.

Spectatorii n-au știut pe unde să mai fugă în momentul în care odioșii hocheiști au început să debiteze Jumbo Jumbo Jumbo de sute de ori pe minut. ”E de o mie de ori mai odios când auzi Jumbo cu accentul ăla de Miercurea Ciuc”, spune un suporter prezent la tragedie.

Martorii îngroziți spun că ”A fost un Trianon al auzului. Mi-am îndesat în urechi un steag secuiesc ca să scap, dar era prea târziu. Mă tem că voi rămâne cu sechele ca nobilimea maghiară după bătălia de la Mohacs”, explică Petőfil Lándor, unul din suporterii prezenți la meci.

Nici arbitrul partidei n-a rămas indiferent la această oroare, făcându-și vasectomie cu două pucuri: ”Nu vreau să aduc pe lume copii pe planeta asta unde există mizerii gen Jumbo”, a declarat arbitrul cu o voce foarte subțire.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 mai 2022 07:49
Citește mai mult despre: hochei imn jumbo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult