Sihăstria Rarăului s-a pomenit cu jucătorii de la Rapid la poartă: Au auzit că se dă de mâncare!

Călugării de la Mânăstirea Sihăstria Rarăului, locul preferat de tinerele românce pentru a fugi de acasă, susţin că mai nou s-au trezit cu toată echipa de fotbal Rapid la poartă. Jucătorii sărmani au cerut adăpost, după ce ar fi auzit la televizor că la mânăstire toţi primesc de mâncare.

„I-am luat, i-am omenit. Emil Dică, Andrei Ciolacu şi Ionuţ Voicu au fost în cămară şi acum vor să se călugărească, spun că aici e Raiul pe pământ. Pancu a izbucnit în lacrimi, pentru că a descoperit că e alergic la tămâie şi nu poate să rămână la mânăstire”, spune stareţul mânăstirii, călugărul Parhonie.

Jucătorii spun că au reuşit să ajungă la mânăstire după ce s-au ascuns în cala de bagaje a unui autocar Bucureşti-Suceava, parcurgând restul drumului pe jos.

„Ne-am imaginat că ieşim la offiside, am făcut asta de 500 de ori şi nici n-am simţit cum trece timpul”, spune Pancu.

Auzind câţi bani primesc călugării de la oamenii obişnuiţi, jucătorii săraci de la Rapid vor să scape cât mai repede de contracte şi să semneze cu mânăstirea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 februarie 2014 14:02

Alte articole

Vezi mai mult