Simona Halep nu va putea juca la propria nuntă, din cauza unei accidentări

Tenismena Simona Halep a anunțat pe contul său de Tweeter că din păcate nu va putea juca la nunta ei, programată mâine, din cauza unei accidentări anterioare. ”Voi profita de acest răgaz pentru a mă reface. Îi asigur pe nuntași că mă voi gândi la ei și că voi reveni mai puternică și mai încrezătoare”, a declarat Simona.

Deja există însă voci care spun că în fața unor meciuri grele Simona simulează rapid o accidentare, pentru că nu are curajul să-și înfrunte adversarii: ”Perspectiva confruntării cu un soț e mai intimidantă decât un meci contra Serenei Williams. Probabil din cauza asta a anunțat retragerea. Dacă ar călca-o pe picior, cariera ei ar fi definitiv încheiată”, spune psihologul Decebal Popescu.

Surse din anturajul tenismenei spun însă că accidentarea este cât se poate de serioasă. Simona are ruptură de tiară și întindere de văl. Sunt probleme mici, dar foarte dureroase pentru o mireasă. Din păcate Simona nu va putea juca la nuntă, cu toate că în vară s-a pregătit intens și și-a făcut și reducere de trenă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 septembrie 2021 15:34
Citește mai mult despre: accidentare nuntă simona halep trenă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult