Simona Halep s-a săturat! “Dacă mă mai susţine Ponta mult, mă las de tenis!”

Tânăra glorie a tenisului românesc ia în calcul să se retragă definitiv din sportul de performanţă! Simona Halep a postat recent un anunţ pe Facebook în care declară că s-ar putea lăsa de tenis dacă o mai susţine Ponta mult, somându-l pe premier să “înceteze naibii cu linguşeala asta odioasă”.

“M-am săturat!”, a exclamat sportiva după încheierea turneului de la Singapore. “Nu mai pot să joc un meci fără să văd mutra de popândău escroc a lui Ponta pe toate wall-urile, lăudându-mă de zici că am găsit leacul pentru Ebola. Cât de obsedat să fii, frate? Get a life, omule! Vezi-ţi de baronii tăi de rahat!”

Simona Halep spune că i-a dat premierului block şi i-a raportat posturile “obscen de pupincuriste”, dar acesta n-a contenit cu elogiile la adresa ei. “Evident că toate celelalte sportive râd de mine când ne întâlnim. Chiar ieri, la clubul secret al tenismenilor, Sharapova m-a întrebat în glumă ‘ce mai face iubitul tău Ponta?’ şi l-a îngânat pe premier într-un mod foarte haios. Am râs, dar nu era râsul meu.”

Reacţia lui Victor Ponta pe reţeaua socială n-a întârziat să apară: “Am auzit că Simona Halep s-a săturat să o sprijin cu atâta entuziasm. Bravo, Simona Halep! Zi-mi-o! Asta înseamnă să fii campion! Mândru că sunt român!”

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
31 octombrie 2014 11:04
Citește mai mult despre: facebook Halep Ponta tenis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult