Tânăra glorie a tenisului românesc ia în calcul să se retragă definitiv din sportul de performanţă! Simona Halep a postat recent un anunţ pe Facebook în care declară că s-ar putea lăsa de tenis dacă o mai susţine Ponta mult, somându-l pe premier să “înceteze naibii cu linguşeala asta odioasă”.

pontahrebe_halep.jpg
“M-am săturat!”, a exclamat sportiva după încheierea turneului de la Singapore. “Nu mai pot să joc un meci fără să văd mutra de popândău escroc a lui Ponta pe toate wall-urile, lăudându-mă de zici că am găsit leacul pentru Ebola. Cât de obsedat să fii, frate? Get a life, omule! Vezi-ţi de baronii tăi de rahat!”

Simona Halep spune că i-a dat premierului block şi i-a raportat posturile “obscen de pupincuriste”, dar acesta n-a contenit cu elogiile la adresa ei. “Evident că toate celelalte sportive râd de mine când ne întâlnim. Chiar ieri, la clubul secret al tenismenilor, Sharapova m-a întrebat în glumă ‘ce mai face iubitul tău Ponta?’ şi l-a îngânat pe premier într-un mod foarte haios. Am râs, dar nu era râsul meu.”

Reacţia lui Victor Ponta pe reţeaua socială n-a întârziat să apară: “Am auzit că Simona Halep s-a săturat să o sprijin cu atâta entuziasm. Bravo, Simona Halep! Zi-mi-o! Asta înseamnă să fii campion! Mândru că sunt român!”

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 31.10.2014 10:04 Sport

National Cinematografic