Singurii nedopaţi de la Rio! Românii n-au putut lua steroizi fiindcă nu funcţiona cardul de sănătate

Pentru prima oară în 3000 de ani, un lot întreg de sportivi va participa la Jocurile Olimpice fără ajutor din partea substanţelor interzise! Atleţii români spun că nu şi-au putut procura steroizi fiindcă sistemul electronic al cardului de sănătate e blocat de săptămâni întregi.

“Viaţa de sportiv e dură. Dacă vrei medalii, trebuie să-ţi injectezi tot felul de porcării. Nu cred că există lot care să nu-şi îmbunătăţească performanţele înşelând testele antidoping. Gândiţi-vă numai la sportivii ruşi de la Soci şi cum păcăleau analizele schimbând probele de urină între ele”, spune Marcu Luţă, antrenorul echipei naţionale de aruncarea ferăstrăului.

“Din păcate, noi nu vom face mare lucru în Brazilia fiindcă medicul nu ne-a putut prescrie nimic de mai bine de o lună. De câte ori încercam, cică era blocat cardul de sănătate. Ce să facem, să ne dopăm cu muşeţel şi vitamina C?”, continuă sportivul român.

“Nu-ţi dă nimeni steroizi la farmacie fără reţetă. Nici măcar dacă spui că ai o urgenţă, că-i iei pentru bunica sau pentru Arşinel”, adaugă un alt membru al echipei României, lansând un apel disperat către CNAS şi Ministerul Sănătăţii: “Dacă vreţi ca sportul românesc să aibă un viitor, faceţi naibii ceva cu cardurile astea, să putem primi şi noi un meldonium cinstit!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
3 august 2016 14:56
Citește mai mult despre: dopaj lotul romaniei Olimpiadă Rio 2016 steroizi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult