Singurul român pasionat de NFL nu s-a uitat la Super Bowl: ”Echipa mea favorită n-a ajuns în finală”

Deși pare surprinzător, în țara noastră există cel puțin o persoană dispusă să urmărească Super Bowl-ul (pentru cei care nu știu, Super Bowl-ul este cel mai important meci dintr-un an într-un sport extrem de popular într-o țară obscură, sport numit fotbal african).  În acest an însă, nici măcar acest insolit fan nu s-a uitat la cel mai important meci al fotbalului african.

Geo Lemandroi, unicul fan autohton al fotbalului african, spune că a ignorat finala dintr-un motiv cât se poate de solid: echipa sa favorită a ratat finala. ”Eu sunt fan Dallas Cowboys de mic, iar finala s-a jucat între New England Patriots și Seattle Seahawks. Ce să văd la desculții ăia? Am preferat să mă uit la un meci tare de curling din campionatul canadian, care era fix la aceeași oră”, spune Geo.

Acesta a adăugat că, de câțiva ani, nici Super Bowl-ul nu mai e ce-a fost. ”Mi-e dor de vremurile când la Super Bowl ne adunam toți fanii din România la mine acasă și ne făceam de cap. Mi-aduc și acum aminte de destrăbălarea din 1996: am fost 3 fani și am cumpărat pentru meci zece cola și 5 pungi de popcorn. Ce vremuri!”, a oftat fanul român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 februarie 2015 18:55
Citește mai mult despre: suporter

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult