Soluție elegantă în scandalul xenofob din fotbal: România renunță la Oltenia

După ce mai mulți suporteri de fotbal au transformat ura obișnuită între cimpanzeii care țin de cluburi diferite într-o ură rasială, România ar putea ieșit, totuși, cu fața curată din tot acest scandal. Soluția, luată în calcul și cu alte ocazii, este cedarea ținutului Oltenia către altă țară, oricare, numai să fie interesată să dețină așa ceva.

În momentul de față se poartă discuții avansate cu Bulgaria, dar vecinii de la sudul nostru se țin tare. Aceștia au cerut și 100 de leva pe lângă Oltenia, pretinzând că nu iau așa ceva gratis. Aparent, regiunea care a dat țării un dovleac precum premierul Marian Ciucă ne va costa în continuare.

O altă variantă ar fi cedarea ținutului către Serbia, care a suferit multe pierderi teritoriale în ultimele decade și al cărui popor este obișnuit cu oltenii, pentru că covinețuiește cu ei zilnic în Timișoara. Și sârbii pun condiții însă, respectiv deportarea primarului actual al Timișoarei, Ludovic Fritz, care până acum a revopsit două locuri de parcare în localitate și a anunțat că mai dorește un mandat pentru a mai zugrăvi încă două.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 ianuarie 2023 16:59
Citește mai mult despre: Oltenia unguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult