Spartanul Borcea rămâne dinamovist adevărat! În fiecare noapte urlă în celulă „Augh, augh, augh!”

Chiar dacă acum e în închisoarea Poarta Albă, Cristi Borcea rămâne înainte de toate un mare dinamovist. Parcă pentru a uita de situaţia ingrată în care se află în prezent, Borcea retrăieşte în fiecare noapte perioada când Dinamo era campioană, iar el era supranumit Leonidas Borcea şi dădea tonul galeriei la scandarea „Cine suntem? Augh, augh, augh!”

„Nu putem dormi noaptea din cauza lui”, se plânge violatorul Manuel Rotaru, deţinut încarcerat în celula de lângă cea în care se află  Borcea. „Toată noaptea urlă «Augh, augh, augh», cam din oră în oră. Şi chiar dacă ne aflăm într-o închisoare, pereţii nu sunt chiar atât de groşi pe cât aţi crede, se aude absolut tot ce urlă Borcea. Numai nopţi albe am avut de când a venit Borcea aici.”

Deşi a fost rugat de ceilalţi deţinuţi să înceteze, Cristi Borcea nici nu vrea să audă de aşa ceva. „Nu pot să-i dezamăgesc pe spartanii mei! Nu vreau să intru în detalii, dar efectiv nu pot să renunţ noaptea la scandarea «Augh, augh, augh». Credeţi-mă, dacă aţi fi în locul meu, nici dumneavoastră nu aţi face-o”, i s-a confesat Borcea, prin telefon, unui reporter.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 martie 2014 14:51
Citește mai mult despre: borcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult