Specialiştii au descoperit că un redactor sport.ro n-o să ghicească NICIODATĂ cât e de PENIBIL

O nouă descoperire a cercetătorilor britanici pune într-o lumină nouă imaginea redactorilor sport.ro. În urma unui studiu la care au participat zeci de redactori sport.ro, specialiştii au ajuns la concluzia că un astfel de redactor, dacă îi putem spune aşa, nu are capacitatea să înţeleagă cât este de penibil în momentul în care alege titlurile pentru articolele sale.

„ASTA SCHIMBĂ TOTUL! Un redactor sport.ro nu o să ghicească NICIODATĂ cât este de PENIBIL.  Nimic nu poate fi MAI DRAMATIC pentru un om decât realizarea propriei PROSTII. Întreaga redacţie VA RĂMÂNE FĂRĂ AER când rezultatele studiului nostru vor fi făcute publice”, susţin cercetătorii britanici.

Intitulată CERCETAREA CARE VA ÎNNEBUNI PLANETA, lucrarea în detaliu a specialiştilor britanici va fi prezentată publicului larg la sfârşitul săptămânii, într-o conferinţă de presă. „HALUCINANT! N-o să-ţi vină SĂ CREZI ce descoperire EPOCALĂ au făcut cercetătorii britanici! AFLĂ AICI despre ce e vorba! Dă LIKE şi SHARE, să afle TOATĂ LUMEA”, a titrat sport.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 noiembrie 2012 14:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult