Specialiştii estimează că prima glumă cu Neşu va putea fi făcută abia peste 174 de ani

Un grup de specialişti în comportament uman a realizat un amplu studiu despre situaţia lui Mihăiţă Neşu. Ei au abordat una dintre cele mai controversate, şi în acelaşi timp delicate  probleme actuale ale omenirii, respectiv contextul în care societatea umană este pregătită să accepte o glumă care să aibe o minimă legătură cu fostul fotbalist.

„Mihaiţă Neşu l-a depăşit ca intangibilitate inclusiv pe Dumnezeu. De bine, de rău, o glumă cu Dumnezeu se mai poate face, însă în cazul lui Mihaiţă Neşu aşa ceva este de neimaginat, să faci aşa ceva în 2012 este mai mult decât o blasfemie”, a explicat şeful echipei de cercetare.

Dat fiind acest context, specialiştii spun că prima glumă cu Neşu va putea fi tolerată de omenire abia peste 174 de ani. „Cel mai probabil, Biserica va stabili o zi în care se va da dezlegare la glume cu Neşu. Deci va fi o singură zi în care acest lucru se poate întâmpla. Şi, cel mai probabil, nimeni nu va gusta gluma cu Neşu, dar măcar ea va putea fi făcută”, au apreciat specialiştii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 iulie 2012 16:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult