Sport.ro, medaliat de un ONG pentru eforturile de ocrotire şi promovare a cimpanzeilor

Publicaţia Sport.ro a fost medaliată de ONG-ul Cimp-PRESS pentru eforturile depuse în continua încercare de ocrotire şi promovare a cimpanzeilor în presă.

„Ce-au făcut cei de la Sport.ro pentru aceşti cimpanzei mă lasă aproape mută. Practic, întreaga lor redacţie e formată din cimpanzei, care astfel reuşesc să trăiască aproape ca în mediul lor natural, exact ca în pădurile africane”, susţine Mioara Papuc, care militează pentru drepturile cimpanzeilor în presă.

Reprezentanţii ONG-ului felicită Sport.ro pentru nenumăratele şanse pe care le-au oferit maimuţelor, încă de la înfiinţare.

„În România o astfel de maimuţă nu are prea multe şanse. La Sport.ro primeşte un birou, un computer, i se spune să scrie ştiri din sport şi pe deasupra primeşti chiar şi un salariu, cu toate că se ştie foarte bine că o maimuţă n-ar putea niciodată să scrie ştiri din sport, ceea ce nici nu se întâmplă, de altfel. Sunt surprinsă că cei care fac aceste lucruri pentru aceşti cimpanzei nu au fost încă decoraţi de preşedinţie”, a mai declarat şefa ONG-ului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 august 2013 10:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult