Sportul face victime! Un român s-a înecat cu jumări în timp ce aplauda victoria lui Uşeriu la ultramaratonul arctic

Sporturile extreme se dovedesc încă o dată deosebit de periculoase! Un bărbat în vârstă de 31 de ani din cartierul bucureştean Rahova şi-a văzut viaţa trecând prin faţa ochilor la recent încheiatul Ultramaraton Arctic.

Pe scurt, în timp ce aplauda în faţa televizorului victoria lui Tibi Uşeriu, tânărul Mircea Nucşor s-a înecat cu o jumară, fiind scos din încurcătură în ultima clipă de colegul său de cameră, care a efectuat manevra Heimlich şi i-a administrat un pahar de cola ca să se liniştească.

“Suntem amândoi fani ai sporturilor, mai ales cele extreme. Aproape în fiecare seară ne uităm la parapantă, la ciclism, la alpinism… Cu siguranţă, de la asta o să ni se tragă într-o zi. Aia e, trăim la maximum fiecare clipă!”, mărturiseşte George, cel care l-a salvat de la înec pe colegul său.

“Totuşi, până azi, nici unul dintre noi nu a fost atât de aproape de moarte. După ce îţi stau jumările în gât, cred că vezi astfel lucrurile… O să ne gândim de două ori înainte să ne mai uităm la astfel de probe extenuante, cu jumări atât de mari.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
17 martie 2017 15:00
Citește mai mult despre: jumari sport tibi useriu ultramaraton

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult