Starea de sănătate a regelui Mihai s-a ameliorat. Va putea juca marţi în meciul cu Olanda

Vești excelente pentru Națională! La amicalul cu Olanda programat marți seara de la 21:00, Cosmin Contra va putea conta și pe prezența în teren a regelui Mihai, refăcut miraculos după ce săptămâna trecută părea scos din circuitul Naționalei pentru o perioadă infinită de timp.

”A fost incert, e adevărat, dar din fericire a început să se simtă mult mai bine, veștile venite din Elveția sunt încurajatoare”, răsuflă ușurat selecționerul Cosmin Contra. ”Desigur, nu mă aștept să ducă toate cele 90 de minute, dar va putea intra măcar pe finalul partidei. E important pentru jucătorii mai tineri să-l vadă jucând, că înțeleg mai multe așa decât dacă-l aud vorbind.”

Întrebat de ziariști dacă e totuși o idee bună să-l trimită pe regele Mihai în teren contra batavilor, Cosmin Contra e sigur pe el. ”La fel ca olandezii, și el are tot două picioare”, insistă selecționerul. ”Și, în plus, nu doar că are tot două urechi, dar Mihăiță le are mult mai mari și îmi e extrem de ușor să îi transmit de pe margine indicațiile tehnice.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 noiembrie 2017 14:46
Citește mai mult despre: Contra Nationala regele mihai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult