Într-un meci la care nu s-a uitat nimeni pentru că nu a câștigat, Simona Halep a fost învinsă de Ana Ivanovici. Victoria sârboaicei nu este însă una definitivă, pentru că a fost deja contestată la Curtea Constituțională. 

curtea-constitutionala-halep.jpg

Reuniți în ședință de urgență, judecătorii CCR au decis că victoria sârboaicei este neconstituțională. „Am amânat suviectele neesențiale, cum ar fi incompatibilitatea lui Johannis sau abuzurile lui Ponta pentru că această problemă nu suferă amânare. Am decis că Simona a câștiga, decizia va fi comunicată cât mai curând organizatorilor turneului de la Singapore”, a declarat Augustin Zegrean, președintele CCR. 

Decizia se bazează pe un articol mai puțin cunoscut din Constituție, care garantează libertatea totală a judecătorilor și neimplicarea nimănui în actul de justiție, nici măcar a arbitrilor de tenis.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 24.10.2014 20:17 Sport

National Cinematografic