Statul Liechtenstein este la terapie intensivă, după ce un schior s-a împiedicat şi a căzut peste el

Statul Liechtenstein nu va mai fi niciodată la fel. Asta spun medicii care se ocupă de cazul micuţului stat european, ajuns la terapie intensivă după ce un schior austriac imprudent s-a împiedicat şi a căzut peste el. Liechtensteinul se află momentan în comă indusă, cel puţin până se va stabili gravitatea leziunilor suferite.

„Nu l-am văzut”, se scuză schiorul austriac. „Era acoperit complet de zăpadă, nu bănuiam că sub zăpadă se află statul Liechtenstein. Dacă ştiam că e acolo, vă daţi seama, încercam să-l evit, nu să cad fix peste el. Oricum, sper să se facă bine, pentru că este un stat simpatic, care nu a făcut rău nimănui niciodată.”

Autorităţile austrice au deschis o anchetă, după ce s-a descoperit că în zonă nu există nici un marcaj care să avertizeze schiorii că sub nămeţi se afla statul Liechtenstein. De asemenea, olimpiadă de iarnă pentru schiori Lego, ce urma să se desfăşoare luna viitoare în Liechtenstein, a fost amânată pe termen nelimitat, până la o evetuală refacere a micuţului stat european.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 ianuarie 2014 08:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult