Statul schimbă vârsta majoratului la 17 ani, ca să poată da David Popovici de băut

O mare nedreptate a fost reparată azi de Parlamentul României. Pentru că David Popovici are doar 17 ani, el nu ar fi avut voie legal să dea de băut pentru performanțele sale de la Campionatul Mondial. Așa că parlamentarii s-au reunit de urgență și au reparat această anomalie.

„Băiatul ăsta are diseară ultima probă, după care revine în țară. Și ar fi însemnat că ne batem joc de el dacă l-am fi așteptat cu o interdicție la băut. Așa că am votat ca vârsta majoratului să fie scăzută la 17 ani, ca să poată bietul copil să dea de băut la gtoată lumea. N-ar fi fost corect să-i răpim această bucurie doar pentru că încă nu are 18 ani“, spune deputatul care a inițiat proiectul de lege.

Întrebat dacă a discutat cu David Popovici despre schimbarea vârstei de majorat, deputatul a spus că n-a fost nevoie. „Păi nu e clar că dacă iei niște medalii ele trebuie udate cu mult alcool?“, s-a întrebat acesta retoric. „Ce altceva să facă un tânăr de 17 ani? Doar n-o să meargă acasă și o să odihnească. Nu, va vrea să iasă cu prietenii și să dea de băut, că doar e român de-al nostru.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 iunie 2022 16:14
Citește mai mult despre: băutură david popovici majorat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult