Steaua a făcut un pas important spre retrogradare: Mititelu e noul manager al clubului

Patronul Stelei a continuat furtunos campania de achiziţii pentru următorul sezon transferându-l chiar pe fostul patron al Craiovei, Adrian Mititelu. Acesta va ocupa funcţia de manager al Stelei, în locul lui MM Stoica. Mititelu are a obiectiv retrogradarea Stelei din primul sezon urmând ca, în funcţie de rezultate, să se ocupe şi de dezafiliere şi desfiinţare din sezonul 2013-2014.

“Până acum am lucrat cu tot felul de manageri ca Argăseală sau MM care mai mult m-au tras în piept. Începeau bine, la finalul turului echipa era pe un loc 7 sau 8 dar, până la finalul campionatului, mă trezeam că mă apropii de podium. Oricât de proşti ar fi ăştia doi, s-a văzut că nu fac faţă. De-aia am zis să iau un om cu experienţă în stricat echipe”, a explicat Gigi Becali.

Mititelu a comentat şi el transferul spunând că predecesorii săi aveau carenţe destul de mari. “Sigur, să baţi un suporter cum a făcut MM poate toată lumea. Să faci în aşa fel încât suporterii să fie bătuţi de jandarmi, la grămadă, ei bine, asta e o adevărată artă. Trebuie şi talent”, s-a mândrit afaceristul oltean. Acesta a promis că va aduce la echipă antrenori cu adevărat penibili, care i-ar putea da clasă lui Cârţu sau lui Ilie Stan. “Obiectivul meu, aşa cum am stabilit şi cu Gigi, este să retrogradăm încă din primele 6 luni. Pentru asta o să anunţăm la începutul sezonului că vrem campionatul, manevra asta a mers tot timpul la Craiova”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iunie 2012 11:06

Alte articole

Vezi mai mult