Steaua a luat ţeapă. Deja are datorie 40 milioane la Biserică pentru că a pus crucea pe noua siglă

A scăpat de dracu și a dat de tac-su. Noua siglă a echipei de fotbal Steaua, înregistrată recent la OSIM, deține un logo pe care are drepturi exclusive o altă corporație extrem de puternică, poate chiar mai puternică decât ministerul Apărării. CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, prefericitul Daniel, a anunțat că echipa bucureșteană datorează 40 de milioane de euro pentru folosirea siglei.

„Acel simbol, după cum știți, ne aparține și nu poate fi folosit așa, fără discernământ. Sub el trebuie pusă cel puțin o clădire de beton de minim 15 metri cu cupolă de aur. Estimarea de 40 de milioane e făcută raportat la veniturile bisericii, cam atâta încasăm noi pe zi în toate acțiunile care au această siglă”, a declarat Patriarhul Daniel. 

Latifundiarul din Pipera a încercat să-l îmbuneze pe Patriarh, aducându-i aminte de donațiile făcute în trecut, la care prelatul a răspuns cu „hai să nu mai trăim în trecut, să privim spre viitor”. O altă propunere făcută de Gigi Becali e ca Sinodul BOR să poată alege trei jucători și să spună pe ce posturi să joace în echipa pe care o face Reghecampf în fiecare etapă. În plus, Ppatriahul va avea voie ca la pauză să sune și să sugereze o schimbare.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

5 mai 2016 16:32
Citește mai mult despre: BOR cruce Patriarhul Daniel Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult