Steaua a rămas fără palmares, după ce a fost obligată să renunțe la trofeele obținute incorect

După ce a pierdut stema și numele, Steaua primește o nouă lovitură. O comisie întrunită de urgență obligă clubul din Ghencea să păstreze în palmares doar titlurile obținute pe teren, fără ajutorul arbitrilor sau adversarilor. Steliștii s-au mobilizat și au încercat să găsească măcar un trofeu obținut cinstit, dar, din păcate pentru ei, căutările au fost zadarnice.

„Noi am încercat, deși știam foarte bine că șansele să găsim un trofeu corect erau de aproximativ 0%. Este mare păcat ce se întâmplă. Toate investițiile de zeci de milioane de euro în arbitri, adversari sau suporteri care să arunce cu brichete ca să câștigăm la masa verde au fost în zadar. Chiar este momentul zero pentru Steaua, pentru că am rămas cu zero trofee”, a declarat președintele Valeriu Argăseală.

Suporterii sunt și ei devastați. „Am 38 de ani, țin cu Steaua de mic copil, de la 35 de ani, de când au bătut pe Chelsea. Noi suntem suporteri de rezultat, iar dacă Steaua a rămas fără rezultate, noi ce mai iubim?”, spune ultrasul Manuel Rotaru, ștergându-și lacrimile pe eșarfa cu Gigi Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
20 februarie 2015 17:24
Citește mai mult despre: Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult