Steaua ar putea avea o şansă cu Basel! Prodanca, surprinsă intrând în camera de hotel a arbitrilor

Pentru că la Basel îşi joacă ultima şansă la primăvara europeană, Steaua încearcă în Liga Campionilor ceea ce reuşeşte atât de bine în Liga I: să obţină victoria cu ajutorul arbitrilor. Cel puţin asta se înţelege din imaginile unui paparazzo, care a surprins-o pe Anamaria Prodan intrând în camerele de hotel ale arbitrilor partidei de diseară.

Soţia lui Reghe, îmbracată casual, ca o centuristă, a petrecut aproximativ o oră în fiecare cameră, între vizite trecând şi pe la automatul de prezervative amplasat în hotel. În tot acest timp, ca să nu fie singur, Reghecampf a stat în cameră împreună cu Meme Stoica, comandând room service-ului de mai multe ori frişcă şi şampanie.

După ce imaginile au apărut în presă, Reghe a precizat că vizita soţiei sale în camerele arbitrilor nu are nici o legătură cu partida de diseară. „Să nu credeţi că Anamaria a mers la arbitri ca să aranjeze meciul cu Basel”, insistă antrenorul Stelei. „Nu, a mers în interes strict personal, să-şi satisfacă anumite nevoi şi plăceri. Asta a fost tot, nimic mai mult!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 noiembrie 2013 12:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult