Steaua şi Dinamo, obligate să plătească tribut după ce au fost învinse de echipe turceşti

După ce au pierdut în Liga Europa în faţa echipelor turceşti Fenerbahce şi Galatasaray, Steaua şi Dinamo vor fi nevoite să trimită anual la Istanbul câte cinci membri ai loturilor de copii şi juniori. Puştii, care trebuie să renunţe la creştinism şi să adopte religia musulmană, urmează să fie crescuţi la cele două echipe de pe malurile Bosforului.

Alături de juniori, Steaua şi Dinamo mai trebuie să plătească o sumă de aproximativ un milion şi jumătate de dolar fiecare, banii urmând să intre în vistieria clubuirilor din Istanbul. Din cauza crizei financiare, Gigi Becali a spus totuşi că ar prefera, dacă se poate, să plătească în natură.

“O să le trimit, oi, miere şi cereale, mă-nţelegi?” le-a spus Becali ziariştilor, care au răspuns la unison că da, îl înţeleg.

Argăseală a precizat că, printre juniorii care vor fi trimişi la Istanbul, se numără (în ordinea numerelor de pe tricou) şi Bicfalvi şi Ochiroşii. Se pare că Becali a încercat să îl bage pe gât turcilor şi pe Grjelak, dar aceştia s-au prins imediat că ceva nu-i în regulă, mai ales că nu mai văzuseră până atunci copil chel.

“Am avut noroc că am ajuns la un acord cu reprezentanţii Fener-ului”, a declarat preşedintele stelist Valeriu Argăseală, la scurt timp după semnarea înţelegerii. „ŢSKA Sofia a pierdut anul trecut cu Beşiktaş şi a devenit, practic, satelit, acum bulgarii sunt echipa a doua a Beşiktaşului.”

Se pare că acum doar “Brad Pitt” Tudor şi Panduru o mai pot scăpa pe Steaua de jugul turcesc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 noiembrie 2009 09:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult