Steaua şi Dinamo vor juca în deschidere la finala Europa League

Steaua şi Dinamo au o şansă enormă să iasă din anonimat, după ce cele două obscure echipe româneşti au primit şansa să evolueze în deschiderea finalei Europa League, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. Fiind însă vorba de echipe mici, Steaua şi Dinamo vor evolua doar 30 de minute, timp în care ar trebui să încălzească publicul pentru marea finală.

“E ca şi cum o trupă de care n-a auzit nimeni ar cânta în deschidere la Shakira, ceea ce nu e lucru puţin”, s-a lăudat Cristi Borcea, imediat ce a aflat vestea. “O şansă enormă pentru Dinamo, să joace în faţa unui stadion plin. Practic, singurul mod în care se putea întâmpla asta. Mă bucur mai ales pentru jucători, care au şansă să vadă pentru prima dată cum arată un stadion plin”, a adăugat Borcea.

Cele 30 de minute în deschiderea finalei sunt văzute ca o şansă imensă şi de către managerul general al Stelei, Mihai Stoica. “Dacă prindem o zi bună, poate vom fi chemaţi să jucăm în deschidere şi la alte echipe mari de fotbal. Am mai fost chemaţi şi până acum, dar deocamdată doar în deschidere la diverse spectacole de circ”, a declarat acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 mai 2012 05:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult