Steaua şi Rapid contestă la CCR rezultatele meciurilor de aseară şi cer renumărarea golurilor

După ce aseară în Europa League Steaua a pierdut cu 0-1 în faţa slovacilor de la Spartak Trnava iar Rapid, cu 0-4 în faţa Hereenveen, ambele echipe au contestat rezultatele meciurilor la Curtea Constituţională a României. Atât Gigi Becali cât şi George Copos spun că scorurile de aseară sunt o încălcare a regulilor fotbalului de drept şi că în mod normal meciurile trebuiau prelungite până când toţi jucătorii români aveau oportunitatea de a marca un gol.

“E fraudă pe faţă”, spune finanţatorul Stelei, “ceri să se verifice din nou listele cu jucători fiindcă am informaţii că pe liste figurează un procent însemnat de jucători morţi – de exemplu, Tătăruşanu. În plus, nici nu s-a întrunit cvorumul ca urmare a eliminării lui Tănase”.

Acţionarul majoritar din Giuleşti, George Copos, este şi el la fel de nemulţumit şi cere Curţi Constituţionale să îi facă dreptate: “Vreau să se renumere golurile, în mod evident cifra nu este corectă. Eu am făcut o numărătoare paralelă şi nu mi-au ieşit atâtea goluri. Sunt sigur că s-au făcut fraude fiindcă meciul a avut loc în Olanda şi a fost greu de supravegheat; Sabău mi-a spus că la un moment dat se dădeau aproape 5 goluri pe minut, ceea ce e imposibil. Până când CCR nu validează rezultatul meciului, eu nu-l iau în considerare şi nici nu le plătesc jucătorilor salariile pe perioada respectivă”, a conchis Copos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 august 2012 14:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult