Steaua va fi cotată de Gigi Becali la Bursa de Non-Valori Bucureşti

Lipsa de rezultate şi jocul neconvingător practicat de Steaua în acest sezon l-a convins pe Gigi Becali să-şi coteze echipa la bursă. Mai exact, la Bursa de Non-Valori Bucureşti. Demersul patronului stelist explică de ce înaintea acestui sezon a transferat jucători de la echipe retrogradate sau devenite SRL-uri, cum e cazul Craiovei.

“Am mare încredere în non-valoarea lui Tănase sau a fraţilor Costea. Non-valoarea oricărui dintre ei poate exploda pe parcursul acestui sezon. Sunt sigur că Tănase încă nu a făcut cel mai prost joc al lui la Steaua, băiatul ăsta are potenţial să-şi tripleze non-valoarea până la sfărşitul sezonului”, a declarat, plin de optimist, patronul Stelei.

Visul lui Gigi Becali este să-i aducă la Steaua pe Cociş şi Florescu, pentru a spori non-valoarea echipei sale. Sau, în cel mai rău caz, o să-l repatrieze pe Bănel Nicoliţă, fie şi măcar sub formă de împrumut.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 octombrie 2011 13:10

Alte articole

Vezi mai mult