Steliştii răsuflă uşuraţi! Gigi Becali nu poate vorbi la TV ca să-i facă hahalere şi homosexuali

Noroc imens pentru stelişti după umilinţa de aseară, când au pierdut cu 5-1 partida de Europa League cu Stuttgart. Pentru că se află în campanie electorală, Gigi Becali nu are voie să apară la televiziunile de sport, astfel că nici unul dintre jucători nu a fost făcut hahaleră sau homosexual de către patronul echipei.

„Această înfrângere usturătoare a venit exact cânt trebuia, în campania electorală”, spune Cristi Tănase, unul din principalii candidaţi la titulatura de hahaleră. „Sper să ne revenim până la finalul campaniei electorale, altfel nu scăpam de gura patronului.”

La rândul său, şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf e relaxat după umilinţa de aseară. „Gigi concediază antrenorii doar la TV, să-i concedieze în particular nu are nici un haz pentru el. Dacă intra în direct la vreo televiziune de sport, la ora asta îmi făceam bagajele”. Singurul trist este Meme Stoica, care spera din tot sufletul să fie făcut homosexual de patronul său.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 noiembrie 2012 13:11

Alte articole

Vezi mai mult