Steliştii vor evolua în cipici pe Naţional Arena ca să protejeze gazonul

Gigi Becali a decis ca jucătorii săi să înlocuiască tradiţionalele ghete de fotbal cu cipici, astfel încât gazonul de pe Naţional Arena să reziste mai bine meciurilor de fotbal. În acest sens, Steaua a semnat un nou parteneriat cu firma Nike, care va încălţa jucătorii cu cipici la toate meciurile disputate acasă.

“Anul viitor se joacă finala Europa League pe Naţional Arena şi gazonul trebuie protejat, iar cipicii mi se par cea mai bună idee. Jucătorii vor fi mai uşori şi se vor descurca mai bine în cipici. În plus, scăpăm de faulturile dure, Gardoş, de exemplu, nu l-ar fi rupt pe ăla de la Pandurii dacă era încălţat cu cipici. Toată lumea are de câştigat”, a declarat patronul stelist.

Chiar dacă cipicii vor avea sigla Nike, aceştia vor fi realizaţi de firma de echipament sportiv în colaborare cu Valeriu Argăseală. “Când se plictiseşte la birou, Argăseală va croşeta cipici pentru jucători”, a explicat Becali. În meciurile care se vor disputa pe ploaie, locul cipicilor va fi luat de gumari, a mai decis patronul stelist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 noiembrie 2011 13:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult