Studiu! Bărbaţii care beau bere cu lămâie se uită la FashionTV, nu la meciurile de la Mondialul de fotbal

Suntem uneori mult prea insensibili la drama celor din jurul nostru. Prea puțină lume știe sau e interesată de viața lipsită de sens a năpăstuiților care beau bere cu lămâie: în loc să se uite la meciurile de la Mondialul de fotbal, ca orice bărbat normal, aceste femei deghizate în bărbați se ascund în case, unde se uită la Fashion TV sau alte posturi similare. Și de parcă asta nu ar fi de ajuns, le și place să se uite la astfel de anomalii.

”Se știa despre acești așa-ziși bărbați că au o anume jenă când beau o bere cu lămâie într-un pub, dar abia acum am descoperit motivul real al acestei jene”, explică cercetătorul Pierre de Cebal. ”Nu faptul că ceilalți se uită cu compătimire la ei îi deranjează, ci faptul că pe televizor nu rulează niciodată postul lor preferat, Fashion TV. Efectiv nu suportă televizoarele date pe meciuri de fotbal sau rugby.”

Un ONG bucureștean are acum un plan măreț: a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea consumatorilor de bere cu lămâie. ”Vrem să le construim un pub special, unde să se poată uita la Fashion TV cu o bere cu lămâie în față. Acești oameni nu trebuie izolați, ci ajutați să se reintegreze în societate. Sunt niște oameni bolnavi, nu trebuie puși la zid, ci ajutați”, spune reprezentantul ONG-ului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 iulie 2018 17:08
Citește mai mult despre: bere fotbal radler

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult