Studiu! Dacă Mercur mai retrogradează mult, o să ajungă să joace cu Dinamo

Astrologii trag un semnal de alarmă cu privire la planeta Mercur, aflată în vecinătatea soarelui, care este de cam mult timp retrogradă. Dacă această criză zodiacală continuă, în curând va ajunge să joace în ligile inferioare, cu dinamo.

„Mercur intră în retrograd de trei ori pe an. Fiecare faza retrogradă durează aproximativ trei săptămâni, aducând un val de schimbări și confuzii în gânduri, comunicare și relații. De data aceasta însă este grav de tot, că nu a mai ieșit de-acolo și se îndreaptă spre zona roșie a clasamentului” se arată într-o declarație comună semnată de Neti Sandu și Ovidiu Ioanițoaia.

Mercur este planeta comunicării, a raţiunii, dar şi a călătoriilor. Este asociată cu gândirea, inteligenţa, informaţiile, dar mai nou şi cu tehnologia. Pe harta natală personală, descrie inteligenţa, modul de a gândi, exprimarea scrisă şi vorbită, abilitatea de a folosi informaţia, dar şi mişcarea, agilitatea, dexteritatea, limbajul corpului, deci orice asociere cu Dinamo și felul în care joacă în ultima vreme ne-ar duce într-o zonă de penibilitate astrală ce apare doar o dată la 120 de ani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 ianuarie 2021 08:59
Citește mai mult despre: Dinamo mercur retrograd

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult