Studiu: În România sunt mai mulţi suporteri ai echipelor nemţeşti decât în Germania

Senzaţională lovitură de imagine dată de cele două echipe germane în semifinalele Champions League. La nici 30 de secunde de la fluierul de final, nu numai că au câştigat meciul dar au şi dobândit peste 20 de milioane de suporteri români, care se jură pe ce au mai sfânt că au ţinut cu Borusia şi cu Bayern încă de când erau o sclipire jucăuşă în ochii celui care le-a violat mama. Un studiu realizat chiar ieri noapte, pe Facebook, confirmă că în România sunt mai mulţi suporteri ai echiperor germane decât sunt în Germania, luând în calcul că nemţilor le plac şi alte lucruri cum ar fi berea, bratwurstul şi crima.

„Toată viaţa mea am ţinut cu nemţii, fotbalul german este, fireşte, cel mai bun fotbal din lume. Nu degeaba li se zice „brazilienii fotbalului”. Am ţinut de mic cu Bayern, e un fel de Dinamo, doar că e echipă de fotbal”, a explicat Răzvan Fediuc, un tânăr ce a ieşit ieri noapte la Universitate să bea şi să fluture steagul Germaniei.

Salaoanele de tatuaje au fost luate cu asalt azi dimineaţă de sute de mii de români care au vrut să-şi scrie pe piept mesaje de susţinere gen „Mamă, te iubesc, dar nu aşa de mult ca pe Borussia”. „Tot ce-mi doresc acum este ca în Germania să mai ajungă un Hitler la putere, ceva similar, să ne cucerească din nou, să ne pună capră, ca să avem şi noi echipe de fotbal în Bundesliga”, a declarat, cu patimă, un suporter român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 aprilie 2013 10:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult