Studiu! Mulţi români merg la ghicitoare pentru a afla când li se va fura bicicleta

Românii care merg la ghicitoare cu treburi importante, precum dezlegări de cununii şi întoarceri de bărbat acasă, se plâng că tot timpul trebuie să stea la cozi, pentru că în faţa lor e câte un biciclist care vrea să afle când i se va fura bicicleta.

“E ridicol să stau după ei. Eu vin cu găina neagră de acasă, cum îmi cere ghicitoarea şi trebuie să-i dau apă şi mâncare cât stă el să-i dezlege antifurturile. Nu se poate aşa ceva! Eu am făcut programare la ghicitoare cu 3 luni înainte şi mă trezesc că trebuie să stau să aştept. Păi în timpul ăsta mi se leagă cununiile şi mai tare”, declară Mioara Papuc, clientă a ghicitoarelor.

Experţii în biciclete spun însă că există soluţii mult mai elegante decât mersul la ghicitoare, precum cea din magazinul Giant, care vinde bicicletele cu asigurarea Otto Velo, o asigurare antifurt şi antitâlhărie, inclusă in pret: “E logic să-ţi faci asigurare, din moment ce studiile arată că 92,3% din bicicletele furate nu sunt recuperate niciodată. Şi la bicicletele de până la 7000 de lei, asigurarea este inclusă în preţ. Asta dacă nu cumva bicicleta are o altă promoţie, evident” spune Decebal Popescu, expert în ciclism.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

1 octombrie 2015 12:49
Citește mai mult despre: asigurare biclicleta Giant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult