Studiu! Mulți români se uită la meciul Naționalei U21 doar ca să aibă ce scrie pe Facebook

Milioane de suporteri se pregătesc de meciul Naționalei U21, dar nu neapărat pentru că-i interesează meciul. Unii dintre ei nici măcar nu știu exact ce-i ăla ofsaid sau pressing, dar asta nu-i va împiedica să se uite atenți la meci. Pentru că, conform unui studiu, mulți români se vor uita la partida Naționalei U21 doar pentru că dă bine să scrii despre meci pe Facebook.

”Dacă te dai suporterul Naționalei U21 în perioada asta, e foarte ușor să te umpli de like-uri și share-uri”, spune autorul studiului. ”Așa că va fi plin de ipocriți care, în loc să se uite efectiv la meci, vor sta și vor scrie pe Facebook chestii despre meci. Un suporter interesat de meci nu va scrie nimic, dar absolut nimic pe Facebook în timpul meciului. Nici măcar în pauza meciului, că atunci va fi ocupat să meargă la baie, că doar a băut bere în prima repriză, n-a stat ca boul pe Facebook.”

”Dacă în loc de România-Germania s-ar da în reluare România-Anglia, de exemplu, mulți dintre acești așa-ziși suporteri nici măcar nu s-ar prinde”, a adăugat autorul studiului. ”Dar, bineînțeles, pe Facebook fix ăștia se vor pretinde cei mai mari suporteri ai Naționalei U21. Suporterii de rezultat reprezintă o molimă a acestei țări, de care nu vom scăpa probabil niciodată.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 iunie 2019 17:08
Citește mai mult despre: Nationala U21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult