Studiu. Secretul fericirii e să faci zilnic 10.000 de pași spre Vest

Avem confirmarea! Oamenii de știință de la Institutul de Fericire din Onești au calculat că pentru a duce o viață echilibrată e necesar să faci câte 10.000 de pași zilnic, însă în direcția corectă. Cei care fac pașii spre Est, de exemplu, nu ajung la fericire sau bunăstare, ci din contra, ajung uneori într-o pușcărie rusească. Indicat e să faci pașii spre vest, cât mai rapid.

Efectele pașilor încep să se vadă imediat. După ce treci granița, e nevoie de tot mai puțini pași zilnic ca să devii stabil psihic și financiar. Când te apropii de Germania, Franța sau Olanda, deja nu mai e nevoie să faci foarte mulți pași, sunt suficienți 2000, până la job și înapoi.

”Cei care vor să-și schimbe viața pot opta și pentru o scurtătură în drumul spre Vest. Pot lua avionul sau mașina, și fac pașii ulterior. Totul e să te îndrepți în direcția corectă”, spune Decebal Popescu, expert în fericire. Studiul arată că după ce te apropii suficient de Vest, nici nu-ți mai vine să numeri pașii, pentru că poți circula cu bicicleta, de exemplu, lucru aproape imposibil în România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 august 2020 08:23
Citește mai mult despre: vest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult