Stupefacţie la Soci: La proba de biathlon, românul a venit cu furca în loc de puşcă

Comitetul Olimpic Internaţional a primit o sesizare din partea concurentului francez la proba de biathlon de la Soci, prin care participantul român este acuzat că în loc de puşcă a venit cu o furcă.

„În timpul probei, românul a aruncat furca în loc să tragă în ţinte, reuşind să doboare 3 dintr-o lovitură şi terminând după doar două trageri. Asta nu ne-ar deranja, însă pe anumite porţiuni ale cursei, în locuri unde nu erau camere, a scos furca şi ne-a ameninţat”, spune Jerome Merdenelle, biathlonist francez.

Sportivul român se dezvinovăţeşte spunând că regulamentul nu prevede obligativitatea puştii, acesta fiind doar un obicei.

„Din cauza dotărilor necorespunzătoare şi a motivelor financiare, ne-am antrenat cu furca şi în consecinţă am participat cu furca. O puşcă ne costă foarte mult, iar avizul de la Asociaţia Pescarilor şi Vânătorilor se obţine foarte greu”, spune Victor R, sportivul român.

Românii participanţi la Olimpiada de la Soci spun că s-au săturat să fie persiflaţi de colegii din alte ţări şi că „nu e vina noastră că nu avem bani şi la proba de skeleton trebuie să ne dăm cu ligheanul”, a mai spus Victor R.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 februarie 2014 13:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult