Sunt ceferist, da’ merg cu autocarul ca să ascult manele

Echipa a doua a Clujului, CFR Ecomax sau ceva de genu’, are unii dintre cei mai dubioşi suporteri. Sincer, eu nici nu i-aş numi suporteri. Spun asta pentru că tocmai am dat întâmplător pe youtube de două filmuleţe mai mult decât reprezentative pentru calitatea suporterilor lui CFR. Ambele din deplasări, adică ăştia de la CFR încearcând să se dea un fel de ultraşi.

În primul, aşa-zisa lor galerie se sparge în figuri pe manele. Dacă nu le promitea Paszkany, patronul lor, manele şi senvişuri moca, sigur nu-i urca în autobuzul de deplasări.

În fine, al doilea filmuleţ, când ceferiştii fac o pauză pe traseu. Sesizând o căruţă în care se aflau trei persoane (probabil romi), scandează „La ţigani, mu*e la ţigani!”, deşi încă aveau proaspete ritmurile de manele în cap. Ei fiind câteva zeci, îşi permiteau să se dea viteji. Problema e că cei trei din căruţă n-au fost deloc intimidaţi de ceferişti şi au reacţionat, moment în care toţi „ultraşii” au rupt-o la fugă.

 

Spre diferenţă, suporterii primei echipe a Clujului, Universitatea, sunt la cu totul alt nivel. Nici nu merită comparaţi cu maneliştii de la echipa aialaltă din Cluj. Vorba suporterilor, Clujul e oraş universitar, nu nod feroviar.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 aprilie 2010 22:00
Citește mai mult despre: deplasare manele suporter ultras

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult