Chiar şi atunci când Simona Halep are o perioadă mai proastă, drapelul României flutură la marile evenimente sportive ale lumii! În această dimineaţă, Floricica Dansatoarea a obţinut locul I la Campionatul Mondial de Urlete din Gramsh, Albania, după ce a învins-o fără probleme pe Maria Şarapova.

floricica_vs_sharapova.jpg
“Cu un răget de peste 140 decibeli, Floricica a umilit-o pe rusoaică, răzbunând-o astfel pe Simona, chiar dacă la un sport mai puţin urmărit decât tenisul”,  a declarat Decebal Popescu, fost campion naţional la categoria bariton.

“Şarapova e bună şi la urlat, n-am ce zice, când hăuleşte poate să-ţi spargă un geam, dar nimic nu se compară cu vuietul infernal pe care doar Floricica îl poate dezlănţui. Martorii spun că victoria sportivei noastre s-a auzit de la 174 km, ca meteoritul de la Tunguska sau o explozie nucleară.”

Radio România Actualităţi avertizează că va redifuza evenimentul de urlete din Albania în această seară, la ora 22.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 29.08.2017 12:17 Sport

National Cinematografic