Super-atletul din Dristor: “Am la fel de multe medalii cât tot lotul Olimpic al României!”

Performanţă fără limite. Un român din cartierul bucureştean Dristor se laudă că are la fel de multe medalii cât tot lotul olimpic trimis de România la Rio: zero. Când iese din bloc în treningul lui original Klappa să-și ia o șaorma, Virgil S. e mai aplaudat decât Usain Bolt. ”E mândria blocului!”, explică Mioara Papuc, vecină mai în vârstă.

Virgil spune că nici el însuși nu-și poate explica performanțele lui atletice: ”Nici nu m-am antrenat. Cât împing la piept? Cam juma de litru, că nu vreau să mă obosesc cu peturi de bere mai mari. Am fost olimpic și la școală. Am luat odată un 10 perfect la o teză la chimie, dar proful mi-a spus că tehnic nu poate să treacă 10, ci doar 1. Exact cum a fost pentru Nadia la Montreal, era ceva defecțiune tehnică. Oricum, mi-a ieșit media 5, nu mai știu de ce”, povestește Virgil.

Impulsionat totuși de faima nou câștigată, Virgil a început să meargă pe scări, renunțând la lift. Experții spun că la cum merge treaba, la următoarea olimpiadă Virgil S. chiar ar avea şanse să ia o medalie, spre deosebire de sportivii români.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 august 2016 20:17
Citește mai mult despre: atlet Mioara Papuc Olimpiadă Rio

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult