Supererou! Un român se laudă că a adormit ”doar puțin” în timpul meciului Ungaria-România

Cel mai plictisitor eveniment televizat al ultimului deceniu, meciul Ungaria-România, a dat naștere unui adevărat erou. E vorba de un microbist care a dovedit voință ieșită din comun și a reușit să adoarmă doar câteva minute pe parcursul celor 90 de minute de chin.

”Acest meci este echivalentul unui pumn de somnifere luat în timp de ce uiți la o emisiune a lui Edward Pastia și asculți muzică de relaxare cu sunetele scoase de valurile mării într-o noapte liniștită”, spun la unison microbiștii. ”Faptul că există o persoană care a adormit «doar puțin» în timpul meciului este de-a dreptul halucinant. Acea persoană fie este un supererou, fie are o gravă problemă medicală și ar trebui să facă un control de urgență.”

Microbistul care a reușit marea performanță rămâne însă modest și nu se consideră deloc special pentru ceea ce a realizat. Dimpotrivă. ”Sunt un bou”, susține el. ”Trebuia să dorm dus, că oricum nu ratam nimic. Singura mea consolare este că am înregistrat meciul și îl pot folosi să-mi adorm copilul. Decât să-i citesc povești sau mai știu eu ce, îl pun să se uite la meci și va adormi profund în mai puțin de 5 minute. Garantat!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 septembrie 2015 13:26
Citește mai mult despre: adormit erou Romania ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult