Suporterii cer jandarmi străini la meciurile de mare risc din Liga I

Inspiraţi de conducătorii cluburilor din Liga I, care au cerut arbitri străini în returul campionatului, suporterii principalelor echipe din România au depus o cerere la Ligă, prin care cer şi ei jandarmi străini pentru meciurile cu risc ridicat din Liga I.

„Ca să nu mai existe suspiciuni, cum că jandarmii ne încarcă cu bastoane fie că suntem violenţi sau nu, cerem oficial aducerea de jandarmi străini la meciurile cu risc rdicat de incidente între suporteri. Chiar dacă vom lua bătaie de la jandarmii străini, măcar nu vor exista suspiciuni, vom avea certitudinea că am fost bătuţi din motive obiective”, şi-au motivat suporterii decizia.

Şeful Jandarmeriei se opune însă măsurii. „Buni, răi, jandarmii români trebuie să primească încrederea suporterilor. Sunt şi ei oameni, mai greşesc la anumite intervenţii. Sigur, e simplu să te uiţi la reluări şi să acuzi jandarmii că au bătut oameni nevinovaţi, dar gândiţi-vă că ei trebuie să decidă dacă bat sau nu pe cineva într-o fracţiune de secundă”, a spus acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 ianuarie 2012 17:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult