Suporterii CFR Cluj au făcut toxiinfecţie alimentară de la senvişurile primite din partea clubului

Situaţie dramatică la CFR Cluj! Echipa lui Arpad Paszkany riscă să nu aibă nici un suporter la meciul din sâmbătă cu Universitatea Cluj, după ce ambii susţinători ai echipei au fost internaţi în spital. Medicii sunt deocamdată rezervaţi şi nu exclud posibilitatea ca cei doi suporteri CFR Cluj să nu-şi revină pâna la ora meciului cu Universitatea.

„Din primele investigaţii, se pare că suporterii CFR Cluj au făcut toxiinfecţie alimentară de la senvişurile pe care le-au primit din partea clubului ca să meargă pe stadion la partida de marţi seara cu Sporting Braga”, spune medicul care se ocupă de galeria CFR Cluj. „Momentan, galeria CFR Cluj este ţinută sub observaţie într-o rezervă dotată cu un pat dublu”.

Patronul Arpad Paszkany este dărâmat. „Dacă era un singur suporter, poate nu era atât de grav, dar aşa, să ţi se îmbolnăvească toată galeria, e extrem de neplăcut”, s-a plâns acesta. „Oricum, clubul este alături de cei doi suporteri, mai ales că sunt singurii pe care îi avem”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 noiembrie 2012 16:11

Alte articole

Vezi mai mult