Suporterii CFR Cluj fac playback pe stadion

Galeria CFR-ului a fost surprinsă tot mai des în ultima făcând playback pe stadion. Totul a început în meciul de la Alba Iulia împotriva Universităţii Cluj, după ce cei de la CFR au realizat că playbackul e singura lor şansă să se facă auziţi pe stadion.

„Ideea ne-a venit la meciul cu Universitatea Cluj. Era vorba de derby-ul oraşului şi era clar pentru noi că cei de la U Cluj vor fi peste noi la toate capitolele. Aşa că am luat băieţii, i-am băgat în studio şi am înregistrat nişte cântece ale galeriei. Două, mai exact, că doar atâtea avem: «CFR, luptă CFR» şi «Hai cu golul»”, ne-a declarat unul dintre liderii galeriei CFR.

„Vocile au fost prelucrate pe calculator, ca să sune masculin, pentru că majoritatea dintre noi încă avem vocea în formare. Şi uite aşa am ajuns să face playback la meciul cu U Cluj. Am pus înregistrarea la un casetofon, am pus o portavoce lângă boxă şi am început să dăm din buze ca şi cum am cânta live. Puţini s-au prins la momentul respectiv că facem playback”, a adăugat acesta.

Pentru că a ţinut la meciul cu U Cluj, ceferiştii au testat metoda şi la meciurile următoare de campionat, cu Braşovul şi cu Vasluiul. Mai mult, au mers pe varianta playback şi la Munchen, în meciul de Liga Campionilor pierdut împotriva celor de la Bayern. „Abia după meciul de la Munchen a început lumea să se prindă că galeria noastră face playback. Eram foarte obosiţi din cauza drumului şi din motivul ăsta sincronizarea a fost extrem de proastă. Băiatul cu casetofonul punea banda cu «Hai cu golul» când noi cântam din buze «CFR, luptă CFR» şi invers. Din acel moment, ne-a fost practic imposibil să mai ascundem faptul că facem playback”, recunoaşte, sincer, liderul ceferiştilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 octombrie 2010 19:42
Citește mai mult despre: CFR Cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult