Suporterii Craiovei au luat bătaie de la jandarmi ca să reînnoade tradiţia echipei favorite

Liderul suporterilor olteni, Gabi Blondu, a explicat că desfiinţarea echipei Universitatea Craiova a lăsat un vid în fotbalul românesc. „Practic, în fotbalul modern, nu mai există echipe care să ia bătaie ruşinos aşa cum o făcea marea echipă a Craiovei”. Astfel, bătaia încasată de suporteri a venit ca o comemorare a momentelor bune, când aveau echipă de fotbal care putea să mânce bătaie în numele lor.

Blondu s-a mai plâns că, din cauza lipsei implicării autorităţilor locale au ajuns să ia bătaie în alte localităţi, la Turnu Severin sau la Râmnicu-Vâlcea. „Sperăm să ca primarul Solomon să se ţină de promisiunea făcută şi să refacă iluminatul public pentru a putea mânca bătaie şi noi în nocturnă, ca echipele mari”.

Şeful galeriei a mai avertizat că există şi pericolul ca oltenii, fără o susţinere financiară, să ajungă să o încaseze de la forţele de ordine din ligile inferioare. „Mâine, poimâine ajugem să luăm bătaie de la poliţişti comunitari sau paznici de bănci. E păcat pentru o echipă cu o asemenea tradiţie”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 martie 2012 14:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult