Suporterii englezi acuză că la Otopeni sunt doar taxiuri pirat: „Nimeni nu are licenţă de Budapesta”

Suporterii lui Chelsea care au aterizat azi pe aeroportul din Otopeni au avut parte de o surpriză neplăcută. Deşi au luat la rând absoslut toate taxiurile de la aeroport, englezii susţin că nici măcar unul nu avea licenţă de Budapesta. „Sunt numai taxiuri pirat, cu licenţe de Jilava, Clinceni, Bucureşti şi alte sate obscure din jurul Budapestei”, s-a plâns un fan Chelsea.

„Majoritatea nici măcar nu acceptau o cursă până în Centrul Vechi al Budapestei”, a adăugat suporterul,  „iar cei care acceptau cereau câteva mii de euro pentru o astfel de cursă. Asta e bătaie de joc, mai bine o luăm pe jos decât să plătim atât de mult. De banii aia ne putem lua mii de beri, la ce preţuri aveţi în Budapesta, capitala voastră”.

Dezamăgiţi de situaţia taxiurilor, suporterii lui Chelsea au apreciat în schimb frumuseţea româncelor. „Fetele voastre sunt extrem de frumoase şi nici măcar nu am băut vreo bere, ca să ni se pară aşa. Englezoaicele noastre nu ni se par atât de frumoase nici după ce bem 20 de beri”, a lăudat un fan englez frumuseţea româncelor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 martie 2013 14:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult