După ce anul trecut au afișat o coregrafie cu ”Doar Dinamo București”, suporterii FCSB-ului au recidivat aseară cu o nouă umilință. Din motive care țin exclusiv de prostia lor, fecesebiștii au încurajat pe tot parcursul meciului cu Sporting Lisabona o echipă din liga a IV-a, Steaua București.

suporteri_fcsb_sporting.jpg ”Parcă erau hipnotizați, nici măcar o secundă nu și-au încurajat echipa lor, nu s-a auzit nici măcar o scandare cu FCSB tot meciul”, povestește un martor. ”În schimb, au susținut-o pe Steaua, echipă din liga a IV-a. Ceea ce n-ar fi neapărat o problemă, doar că Steaua n-a jucat ieri cu Sporting Lisabona pe National Arena, ci un amical cu Avântul Afumați pe niște coclauri.”

”Suporterii FCSB ne-au arătat, încă o dată, că prostia nu trebuie niciodată subestimată. Sau, cel puțin, nu prostia lor”, apreciază reputatul psiholog Decebal Popescu. ”Chiar sunt curios ce tâmpenie vor face la anu’. Mă aștept să meargă pe stadion la Budapesta în loc de București, la cât sunt de proști.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 24.08.2017 15:17 Sport

National Cinematografic