Suporterii lui Dinamo, nemulţumiţi de evoluţiile lui Borcea

După meciul pierdut de Dinamo la Mediaş, mai mulţi suporteri s-au adunat în faţa stadionului din Groapă pentru a le cere socoteală conducătorilor. Se pare că fanii îi reproşează lui Borcea că stă prea mult prin cazinouri şi cluburi, ceea ce îi afectează grav prestaţia de la lojă.

În plus, şi intervenţiile din talk showuri lasă de dorit.

 

“La meciul cu Gaz Metan, am avut o fază la care ni s-ar fi putut da penalty, dar Borcea a acceptat prea uşor argumentul lui Ioaniţoaia cum că n-a existat contact. E clar că nu-i într-o formă prea bună. Nopţile pierdute la ruletă îşi spun cuvântul”, a declarat, sub protecţia anonimatului, suporterul dinamovist Ionel Predescu, zis Chirurgul.

 

„Arbitrul a fragmentat meciul ceva de speriat, ne fluiera mai ceva decât îl fluierăm noi pe Zicu, dar Borcea a tăcut chitic la lojă. Şi-a pierdut vocea la poker, probabil, după ce a fumat trabucuri toată noaptea la masa de joc”, a completat, tranşant, Chirurgul.

 

Suporterii dinamovişti susţin că e greu să ţipi la arbitrii sau să dansezi ca Shakira dacă nu duci o viaţă ordonată.

 

“Acum, Borcea nici măcar nu mai rezistă 60 de minute pe platou. La ultima ediţie a Recursului etapei, de exemplu, a stat doar până la pauza publicitară, a trebuit să-l schimbe Ioaniţoaia cu Turcu”, şi-a exprimat nemulţumirea un alt ultras dinamovist. “Meme şi Dinu Vamă cum pot duce două talk show-uri pe săptămână, în sistemul miercuri-duminică?”

 

Fanii din groapă îi dau exemplu şi pe preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, şi pe patronul Craiovei, Adrian Mititelu, care au avut o prestaţie excelentă zilele trecute la Fanatik, pe Digi Sport. Cei doi au discutat aprins pe marginea unei faze controversate din meciul Unirea Alba Iulia-FC Vaslui, iar la sfârşit au făcut schimb de cămăşi, dând dovadă de fair-play.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
29 septembrie 2009 05:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult