Suporterii maghiari care aveau bilete la România-Ungaria s-au dus la Budapesta, în loc de Bucureşti

Suporterii maghiari sunt ultimele victime ale confuziei Bucureşti-Budapesta. Aproape 1000 de suporteri ai echipei naţionale ungare, care aveau bilete pentru meciul din această seară de pe National Arena, au ajuns, din greşeală, în Budapesta, în loc de Bucureşti.

„Cum, Budapesta nu este capitala României?”, au întrebat nedumeriţi suporterii maghiari în momentul în care au aterizat pe aeroportul din capitala ţării vecine şi prietene, Ungaria. Şi, spre ghinionul lor, nu există zboruri Budapesta-Bucureşti care să-i poată duce în timp util ca să ajungă pe stadion până la ora începerii partidei România-Ungaria.

„Asta e, o să încerc să văd meciul la televizor”, s-a resemnat un suporter maghiar. „Sper doar să găsesc un bar în Budapesta în care se dă meciul. Ştiu că va fi greu, în Budapesta nu există nici un motiv să dai un meci care are loc în Bucureşti, dar poate am noroc. Şi mai sper să mă descurc cu limba, în mod normal ar trebui să ştie engleză cei de aici, că în afară de maghiară şi engleză, eu altă limbă nu ştiu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 septembrie 2013 07:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult