Suporterii Stelei au fost invitați în Coreea de Nord, ca să participe la parada pentru Kim Jong-un

Armata de oi care a realizat marți seara coregrafia dorită de dinamoviști la meciul Steaua-Manchester City a ajuns celebră pe tot mapamondul. Toți îi consideră pe steliști proștii proștilor, cu o excepție: oficialii din Coreea de Nord, care văd în steliști o adunătură numai potrivită pentru a participa la următoarea paradă în cinstea dictatorului Kim Jong-un.

Ministrul propagandei din Coreea de Nord i-a invitat pe toți steliștii care au realizat coregrafia de la tribuna a II-a în țara asiatică, ca să pună umărul la cea mai grandioasă paradă în cinstea lui Kim Jong-un. ”Suporterii Stelei sunt ca niște oi și de astfel de oameni – dacă putem să le spunem așa – avem noi nevoie, de persoane care execută o coregrafie fără să se întrebe despre ce e vorba în ea.”

Și chiar dacă Coreea de Nord nu este nicidecum o țară bogată, ministrul propagandei spune că țara lui își permite să aducă cîteva mii de steliști pentru paradă. ”N-au cerut decât semințe pe care să le spargă în timpul paradei și niște manele seara, ca să adoarmă mai repede. Sunt uluitor de ieftini, chiar și pentru noi”, a dezvăluit ministrul nord-coreean al propagandei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 august 2016 00:27
Citește mai mult despre: Coreea de Nord Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult