Armata de oi care a realizat marți seara coregrafia dorită de dinamoviști la meciul Steaua-Manchester City a ajuns celebră pe tot mapamondul. Toți îi consideră pe steliști proștii proștilor, cu o excepție: oficialii din Coreea de Nord, care văd în steliști o adunătură numai potrivită pentru a participa la următoarea paradă în cinstea dictatorului Kim Jong-un.

kim_jong_un_coregrafie_steaua.jpg Ministrul propagandei din Coreea de Nord i-a invitat pe toți steliștii care au realizat coregrafia de la tribuna a II-a în țara asiatică, ca să pună umărul la cea mai grandioasă paradă în cinstea lui Kim Jong-un. ”Suporterii Stelei sunt ca niște oi și de astfel de oameni – dacă putem să le spunem așa – avem noi nevoie, de persoane care execută o coregrafie fără să se întrebe despre ce e vorba în ea.”

Și chiar dacă Coreea de Nord nu este nicidecum o țară bogată, ministrul propagandei spune că țara lui își permite să aducă cîteva mii de steliști pentru paradă. ”N-au cerut decât semințe pe care să le spargă în timpul paradei și niște manele seara, ca să adoarmă mai repede. Sunt uluitor de ieftini, chiar și pentru noi”, a dezvăluit ministrul nord-coreean al propagandei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 18.08.2016 02:27 Sport

National Cinematografic