Armata de oi care a realizat marți seara coregrafia dorită de dinamoviști la meciul Steaua-Manchester City a ajuns celebră pe tot mapamondul. Toți îi consideră pe steliști proștii proștilor, cu o excepție: oficialii din Coreea de Nord, care văd în steliști o adunătură numai potrivită pentru a participa la următoarea paradă în cinstea dictatorului Kim Jong-un.

kim_jong_un_coregrafie_steaua.jpg Ministrul propagandei din Coreea de Nord i-a invitat pe toți steliștii care au realizat coregrafia de la tribuna a II-a în țara asiatică, ca să pună umărul la cea mai grandioasă paradă în cinstea lui Kim Jong-un. ”Suporterii Stelei sunt ca niște oi și de astfel de oameni – dacă putem să le spunem așa – avem noi nevoie, de persoane care execută o coregrafie fără să se întrebe despre ce e vorba în ea.”

Și chiar dacă Coreea de Nord nu este nicidecum o țară bogată, ministrul propagandei spune că țara lui își permite să aducă cîteva mii de steliști pentru paradă. ”N-au cerut decât semințe pe care să le spargă în timpul paradei și niște manele seara, ca să adoarmă mai repede. Sunt uluitor de ieftini, chiar și pentru noi”, a dezvăluit ministrul nord-coreean al propagandei.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 18.08.2016 00:27 Sport

National Cinematografic