Deși toată lumea se aștepta ca Simona să revină astăzi în țară, acest lucru nu s-a întâmplat, sportiva fiind de negăsit. Nici măcar de către Capatos, care o invitase pe ascuns în studio pe Muguruza, sperând la o păruială sau măcar la câteva înjurături.

ctp_spart_pahar.jpg Surse autorizate susțin că tenismena s-ar ascunde acum în Cancun, Mexic, sub o identitate falsă, lucrând ca menajeră la un hostel. "Așa este, Simona a auzit imediat după primul set ca CTP a rupt cinci pixuri de nervi în timp ce încerca să scrie despre meci. În setul doi ea discuta cu Cahill despre ce rută să ia ca să scape, nicidecum despre meci", a declarat  fizioterapeutul Simonei.

Informația este confimată inclusiv de Digi24, postul cu care colaborează renumitul mentalist român. "Domnul profesor s-a enervat de gradul 3, deci ne-a picat iar curentul, chiar pe finalul meciului. De asta nici n-a putut să publice pe Facebook. A aflat azi că Simona a intrat în programul de protecție a sportivilor și .. nu vreți să știți ce este în studio!", a declarat un angajat.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Laurentiu | Friday, 30.10.2015 15:02 Sport

National Cinematografic