Noul selecţioner al echipei României ar putea fi cunoscutul critic de modă Iulia Albu, anunţă surse din lumea sportivă. Potrivit FRF, aceasta i-ar ajuta pe tricolori să mănânce bătaie cu stil, dacă mai mult nu se poate.

iulia_albu_gaina_fotbal.jpg
"Că fotbalul românesc e o epavă, asta ştim cu toţii. Asta nu înseamnă că trebuie să fie o epavă urâtă, ce dumnezeului, vorbim despre nişte băieţi aproape tineri, relativ atletici... Un şal diafan de mătase, nişte paiete pe jambierele alea, poate o rochiţă clasică, neagră, în locul tricourilor ălora ţipătoare - şi vom fi gata să pierdem graţios", şi-a prezentat Iulia Albu planul de bătaie pentru ratarea calificării la Mondialul din 2022.

Antrenor secund ar putea fi Charlotte von Codaque, cea mai nouă găină a Iuliei Albu, iar Cătălin Botezatu spune că n-ar refuza rolul de preparator fizic.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 19.11.2019 17:51 Sport

National Cinematografic