Surse! Trimişii cluburilor feroeze au pus ochii pe mai mulţi jucători români

Rezultatul istoric smuls aseară de Naţionala de fotbal a României nu a trecut neobservat de către numeroşii scouteri ai granzilor din campionatul feroez, veniţi să-i vadă la lucru pe Keşeru şi compania. Înghesuiţi într-o lojă VIP, aceştia şi-au informat periodic patronii despre cele constatate, cerând aprobarea de a demara negocierile imediat cu mai mulţi jucători ai echipei lui Iordănescu.

Se pare că cel mai aproape de un transfer ar fi chiar căpitanul Stelei, Tănase, care se află atât pe lista lui Argir, cât şi pe cea a lui Fuglafjørður. Ultimii sunt de departe cea mai iubită echipă din Insulele Feroce. “Îl urmărim de mult pe Tănase, iar cei peste 20 de suporteri ai noştri, chiar dacă nu vin toţi la stadion, i-ar crea o atmosferă electrizantă la meciurile de acasă”, a menţionat şeful departamentului de scouting al Oilor Neînfricate, aşa cum sunt denumiţi cei de la Fuglafjørður.

“Vedeţi-vă domne’ de treabă, Tănase nu pleacă decât la Tórshavn”, a declarat imediat după meci Dumitru Dragomir, care a spus că în locul lui Gigi Becali nu l-ar ceda aşa uşor. Fostul şef LPF a adăugat că echipa a dat dovadă de mare caracter şi s-a apărat impecabil, mai ales în faţa unor jucători imprevizibili cum sunt cei feroezi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 martie 2015 17:05
Citește mai mult despre: Feroe Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult